Prowadzenie restauracji w dzisiejszych czasach to nie lada wyzwanie. Tempo życia rośnie, a wraz z nim wymagania gości. Branża HoReCa musi być gotowa dynamicznie odpowiadać na zmieniające się warunki rynkowe i potrzeby gości. Z pomocą przychodzi Fier Seafood – nowa marka na rynku, która już teraz rewolucjonizuje podejście do zaopatrzenia gastronomii.
Ryby i owoce morza Fier
Fier Seafood oferuje branży HoReCa znacznie więcej, niż możliwość szybkiego i wygodnego zaopatrzenia się w ryby i owoce morza. Marka wnosi na rynek swoje 25-letnie doświadczenie w hodowli i połowie. Dzięki temu świeże ryby, krewetki, homary, kawior i gotowe dania Fier są w stanie zadowolić nawet najbardziej wymagających kucharzy.
To jednak nie wszystko. Doskonała jakość będąca efektem wieloletniej tradycji to dopiero połowa. Tym, co wyróżnia Fier, jest innowacyjne podejście do obsługi klienta. Firma doskonale zna i rozumie potrzeby współczesnej branży HoReCa i problemy, z którymi się mierzy. Właśnie dlatego opracowała rewolucyjną ofertę, dzięki której hotele i restauracje mogą swobodnie rozwijać działalność, mając oparcie w zaufanym dostawcy i partnerze.
Więcej niż elastyczna dostawa
Oferta Fier została skonstruowana w prostym celu – by dostarczać najwyższej jakości produkty i maksymalnie ułatwiać restauratorom codzienną pracę. Aby go zrealizować, firma Fier postawiła na brak limitu zamówień. Dzięki temu restauracje i hotele mogą zamawiać dokładnie tyle, ile potrzebują, eliminując nadmiarowe składowanie i marnotrawstwo.
Ponadto dostawy w małych porcjach gwarantują poporcjowane świeże ryby i owoce morza, które są natychmiastowo gotowe do wrzucenia na patelnię – zaraz po wyjęciu ze szczelnego opakowania. To nie tylko oszczędność czasu, ale przede wszystkim gwarancja najwyższej jakości.
Pełna kontrola nad procesem
Jak to możliwe, że Fier oferuje tak elastyczną, dopasowaną do potrzeb klientów HoReCa ofertę? To proste. Firma postawiła na pełną kontrolę nad procesem – od hodowli po dostawę. Wszystko to dzięki imponującemu zapleczu logistycznemu. Fier posiada aż 24 statki, 17 hodowli i 13 zakładów produkcyjnych na 5 kontynentach, które otwierają dostęp do produktów nie tylko z Europy Środkowej, ale z całego świata – Europy Zachodniej, Indii, Ameryki Południowej i Azji.
Wszystkie ryby Fier hodowane są w tych samych zbiornikach i przechodzą dokładnie ten sam rygorystyczny cykl obróbczy. Zachowując pełną kontrolę nad procesem, Fier jest w stanie zapewnić, że wszystkie surowce pochodzą ze źródeł najwyższej jakości, a procesy produkcyjne i obróbcze są ściśle monitorowane i spełniają najwyższe standardy.
Partnerzy Fier zyskują więcej
Fier Seafood dba nie tylko o swoje produkty, ale także o swoich partnerów biznesowych z branży HoReCa. Dzięki programom lojalnościowym stali klienci Fier mogą korzystać z ekskluzywnych ofert, zyskiwać dostęp do unikatowych promocji i rabatów, co pozwala na jeszcze większe oszczędności i większe zyski.
Nadchodzi fala korzyści!
Fier Seafood to więcej niż tylko dostawca ryb i owoców morza. To partner w prowadzeniu gastronomicznego biznesu, dzięki któremu restauratorzy i hotelarze zyskują pewność, że na talerze gości trafiają produkty z najwyższej półki.
Produkty Fier pozwalają eksperymentować z menu, zaspokajając potrzeby najbardziej wymagających gości, a przy tym rozsądnie gospodarować budżetem i zaopatrzeniem. Zamówienie złożone w platformie sprzedażowej www.fierseafood.com dotrze do restauracji w rekordowym czasie 48 godzin. Wypróbuj rewolucyjną ofertę Fier Seafood i sięgnij po morze korzyści.